به منظور ترویج و نشر فرهنگ حجاب و عفاف کارگاه آموزشی با موضوع حجاب و عفاف به مدت سه روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر، با سخنرانی سه نفر از خطیبان، حجت الاسلام دلیلی، حجت الاسلام راهوار و حجت الاسلام مکاری برگزار گردید.

ادامه مطلب1398/09/12

تقدیر از فعالان در عرصه حجاب و عفاف

طی مراسمی که با حضورحجت الاسلام والمسلمین عباسی امام جمعه ی محترم زاهدشهر، حجت الاسلام والمسلمین راهوار مسئول امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا، رییس، کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر برگزار گردید، از سه نفر از بانوان فعال در عرصه ی حجاب و عفاف تقدیر و هدایایی به رسم یادبود به ایشان داده شد.

ادامه مطلب1398/09/12

کارگاه آموزشی مبارزه با آسیبهای اجتماعی

به مناسبت هفته ی مبارزه با اعتیاد و آسیبهای اجتماعی کارگاه آموزشی با حضور دانش آموزان و والدین با موضوع اعتیاد و بزهکاریهای اجتماعی در محل مجتمع آموزشی سما برگزار گردید

ادامه مطلب1398/09/09