برگزاری مسابقه ی تهیه ی غذا با تخم مرغ

به مناسبت روز جهانی تخم مرغ، مدرسه ی سما زاهدشهر مسابقه ای را با همین موضوع برای دانش آموزان برگزار نمود.

ادامه مطلب1398/07/20

بزرگداشت روز کودک در سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

به مناسبت روز جهانی کودک، دانش آموزان مدرسه ی سما زاهدشهر با حضور در سالن کانون فکری کودکان و نوجوانانن شهرستان فسا، در جشنی که به همین مناسبت برگزار شد، شرکت کردند

ادامه مطلب1398/07/17

به مناسبت هفته نیروی انتظامی : دیدار دانشگاهیان واحد زاهد شهر با رئیس کلانتری زاهدشهر

به مناسبت هفته نیروی انتظامی سید ابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر به همراه تعدادی از کارکنان و دانش آموزان مدرسه سما واحد با رئیس کلانتری زاهدشهر دیدار و گفتگو کردند.

ادامه مطلب1398/07/15

سرهنگ رستمی به مناسبت هفته نیروی انتظامی در دیدار با دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی: دانشگاهیان نقش مهمی در پیشگیری و پیش بینی معضلات جامعه دارند.

به مناسبت هفته نیروی انتظامی و گرامیداشت رشادتهای حافظان نظم و امنیت کشور دانشگاهیان واحد زاهد شهر و فسا با حضور در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان به منظور تجلیل از پرسنل خدوم ناجا حضور یافتند.

ادامه مطلب1398/07/15