اطلاعیه مهم

دانشجویان محترم
با توجه به تاکیدات و تذکرات اعلام شده از طرف سازمان، ضروری است امتحانات میان ترم دروس برگزار شود.

ادامه مطلب1398/02/03

هماهنگی وهمسویی مسئولان بخش درجهت رونق دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

امام جمعه، بخشدار، ریاست آموزش وپرورش بخش واعضای شورای اسلامی زاهدشهر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر دیدن نمودند.

ادامه مطلب1398/01/29

دیدار دانشگاهیان واحد زاهد شهر با امام جمعه شهرستان فسا

به مناسبت اعیاد شعبانیه دکترسید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهد شهر به همراه تعدادی از کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر باحضور در دفتر امام جمعه شهرستان فسا اعیاد شعبانیه را تبریک گفتند.

ادامه مطلب1398/01/25

آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر جهت ارائه خدمات به پاسداران و بسیجیان

امام جمعه زاهدشهر به همراه فرمانده مقاوت ایثارگران زاهدشهر ضمن حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر از دستاوردهای علمی و پژوهشی واحد زاهدشهر دیدار نمودند .

ادامه مطلب1398/01/22