مناقصه اياب و ذهاب دانشجويي

دانشگاه آزاد اسلامي واحد زاهد شهر در نظر دارد بر اساس آگهي مناقصه مندرج در روزنامه خبرجنوب به شماره 10925 مورخ 1397/07/26 نسبت به اياب و ذهاب دانشجويان به وسيله .یک دستگاه اتوبوس از شهرستان فسا و سطح شهر زاهد شهر به محل دانشگاه و بالعكس ، برابر برنامه تنظيمي دانشگاه، مطابق ساعات كلاس و نياز خوابگاه ها اقدام نمايد، لذا از افراد حقيقي و حقوقي دعوت بعمل مي آيد نسبت به شركت در مناقصه و درج قيمت پيشنهادي اقدام نمايد .

ادامه مطلب1397/07/29

اطلاعیه تمدید انتخاب واحد

دانشجویان گرامی، جهت انتخاب واحددرنیمسال اول 98-97تا تاریخ 97/07/26 می توانید به پورتال خود مراجعه نمایید.

ادامه مطلب1397/07/24

اطلاعیه وام بلندمدت دولت

به اطلاع دانشجویانی که متقاضی وام می باشند می رساند در اسرع وقت نسبت به ثبت نام درخواست وام از سایت swf.ir اقدام نمایند .ضمنا پس از ورود به سایت مذکور در قسمت پورتال دانشجویی . ورود به فاز دو . نام کاربری و رمز هر دو کد ملی با خط فاصله اقدام و پس از ورود .وام شهریه دانشگاه آزاد .بانک مهر ایران .استان فارس . فسا را انتخاب نمایید .لازم به ذکر است چنانچه ورودی ترم یک می باشید به امور مالی واحد مراجعه نمایید .

ادامه مطلب1397/07/23

اطلاعیه مهم

سامانه رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی(پذیرش بر مبنای سوابق تحصیلی)از دوشنبه 97/7/23 تا ساعت 24 روز جمعه 97/7/27 برای انتخاب رشته داوطلبان باز خواهد بود.

ادامه مطلب1397/07/23