اطلاعیه دریافت کارت ورود به جلسه نیمسال اول98-97

دانشجویان محترم ، جهت دریافت کارت ورود به جلسه نیمسال اول 98-97 از تاریخ 97/9/25 لغایت 97/10/5 نسبت به تسویه حساب خود اقدام نمایید. لازم بذکر است جهت شرکت در امتحانات ، داشتن کارت ورود به جلسه الزامی است. در غیر اینصورت عواقب آن بعده دانشجو می باشد .

ادامه مطلب1397/09/25

سخنرانی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر در نماز جمعه بمناسبت 16 آذر ماه و روز دانشجو

همزمان با 16 آذرماه و روز دانشجو، رییس دانشگاه به همراه جمعی از دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر در مراسم عبادی – سیاسی نماز جمعه زاهدشهر حضور یافتند.

ادامه مطلب1397/09/21

اطلاعیه مهم

دانشجویان فارغ التحصیلی که پرونده و مدارک فارغ التحصیلی آنها تکمیل میباشد، جهت درج امضای دیجیتالی در فرم تسویه حساب به پورتال خود (سامانه امور آموزشی) به آدرس:http://94.74.128.181 مراجعه نموده، و از قسمت امور دانشجویی – درخواست فرم تسویه حساب را انتخاب نموده و درخواست خود را ثبت نمایند.

ادامه مطلب1397/09/15

اطلاعیه

بمناسبت گرامیداشت 16 آذرماه روز دانشجو، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر ، جناب آقای دکتر باده یان در مراسم عبادی – سیاسی نماز جمعه زاهدشهر مورخ 97/9/16 به ایراد سخنرانی می پردازند .

ادامه مطلب1397/09/15