راهنمای شرکت در کلاسهای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر

جهت استفاده از سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامي برای ورود به کلاس اینترنتی برنامه های زیر نصب کنید.

ادامه مطلب1399/01/15

لزوم همکاری بیشتر با بخش خصوصی در سال جهش تولید

در پاسخ به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اهتمام به شعار سال ۹۹ که توجه و تاکید بر جهش تولید نمودند، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر نیز به این امر توجه ویژه می نماید.

ادامه مطلب1399/01/11

برگزاری کلاسهای آموزشی بصورت آنلاین

احتراما به اطلاع میرساند طبق بخشنامه ۱۰/۱/ص/۹۸ مورخ ۹۹/۱/۲ رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی؛ کلیه اساتید موظف هستند کلاسهای درسی خود را از تاریخ ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ به صورت آنلاین در ساعت مقرر طبق برنامه ترمی برگزار نمایند.

ادامه مطلب1399/01/05

افزایش ضریب ایمنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

به منظور حفظ جان دانشجویان و دانش آموزان سما و بالا بردن ضریب ایمنی، *دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر* ، با راهنمایی مسول حراست استان جناب آقای منصوری و کارشناسان آتش نشانی بخش شیب کوه، چندین کپسول آتش نشانی دیگر خریداری و آموزشهای مستمر به کارکنان، دانش اموزان و معلم ها انجام گردید.

ادامه مطلب1398/12/28