پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدزاهدشهر بمناسبت عیدسعید غدیرخم

در این پیام آمده است:

بزرگترین عید شیعیان عید غدیر است ، و ما در اعیادمان آدابی داریم که اسلام به آنها خیلی اهمیت می دهد. امام رضا (ع) فرمودند : هرکسی در روز عیدغدیر یک عمل خیر انجام دهد خداوند برای او ثواب80 ماه عبادت می نویسد و 60 سال کفاره گناهان او پاک  می شود ، و البته نه برای هر گناهی و فقط برای گناهانی که از روی غفلت باشند .

وی با بیان اینکه غدیر ، سرچشمه همیشه جوشان ولایت است ، اظهار کرد : غدیر ، تداوم رسالت محمد (ص) در ولایت علی (ع) است . سنت دیرینه در غدیر ، تبریک خاص آن است که مفاهیم والای این روز را بازتاب می دهد.

وی واقعه غدیر را دارای درخشندگی و تلالو خاصی در تاریخ اسلام دانست و تصریح کرد ، کمتر مقطع تاریخی را می توان در جهان اسلام یافت که از لحاظ سند ، اطمینان از اصل وقوع ،کثرت راویان و اعتماد بزرگان و علمای مسلمین ، قوت و استحکامی نظیر این رویداد مهم داشته باشند.

وی عزیزترین و کریم ترین انسانهای روی زمین ، بدون تکلف بودن ، اهل تدبر و عاقبت اندیشی و خوش اخلاقی را از دیگر نشانه های یک انسان شیعه برشمرد و از کارکنان و استادان خواست تا با تقویت این نشانه ها در خود یکی از شیعیان واقعی امام علی (ع) باشند.
در پایان فرا رسیدن عیداالله اکبر ، عید سعید غدیر، عید امامت وولایت و عید هویت شیعه را به حضرت بقیه الله الاعظم (عج) ، مقام معظم رهبری ، همه مسلمانان جهان و خصوصا خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم

بازگشت1396/06/19