تجدید میثاق دانشگاهیان واحد زاهدشهر با آرمان های امام (ره ) وشهدای انقلاب اسلامی

بمناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، مسئولان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با حضور در گلزار شهدای شهر با اهداء گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند، و بار دیگر با آرمانهای بلند امام خمینی (ره ) و شهدا تجدید میثاق نمودند.

بمناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، مسئولان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با حضور در گلزار شهدای شهر با اهداء  گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند، و بار دیگر با آرمانهای بلند امام خمینی (ره ) و شهدا تجدید میثاق نمودند.

دکتر باده­ یان در حاشیه این مراسم افزود: اکنون که  در بهار انقلاب جای شهیدان همیشه جاوید را خالی می­ بینیم، از دیدگاه خداوند متعال برای آنان علو درجات را آرزومندیم، امید است که همگی ما از سالکان راه حق و عدالت و از رهپویان و ادامه دهندگان آرمان شهیدانمان باشیم. وی در پایان از حضور حداکثری دانشگاهیان در مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن تاکید نمودند.

بازگشت1396/11/16