حماسه حضور دانشگاهیان واحد زاهدشهر در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه

دانشگاهیان واحد زاهدشهر، همزمان با آحاد ملت شریف ایران با عزمی استوار و مشتهایی گره کرده در راهپیمایی دشمن شکن و عظیم 22 بهمن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران شرکت کردند و حماسه ای دیگر آفریدند.

دانشگاهیان همگام با سایر مردم ولایت مدار کشور عزیزمان با سر دادن شعار علیه دشمنان اسلام و ایران ،خشم و انزجار خود را ازآنان اعلام داشتند و با آ رمان­های والای حضرت امام خمینی (ره ) ،شهدای گلگون کفن انقلاب اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) تجدید پیمان و میثاق نمودند.

دکتر باده­یان با اشاره به اینکه راهپیمایی 22 بهمن امسال برگ زرین دیگری از تاریخ پرشکوه و غرورآفرین این سرزمین مقدس رقم خورده است افزود:این راهپیمایی بیانگر آزادی،استقلال، ولایتمداری و بصیرت ملت ایران بود که جهانیان را متحیر کرد و مردم در این روز با شرکت در مراسم یوم الله 22 بهمن ماه با آرمان­های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

بازگشت1396/11/23