پیام دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهربمناسبت روز ملی فناوری هسته ای

در این پیام آمده است:

در این پیام آمده است:

بیستم فروردین ماه تجلی گاه اقتدار و عظمت ایران اسلامی در سایه تلاش دانشمندان و پژوهشگران این مرز و بوم است، امروز روز اثبات توانایی و خودباوری فرزندان میهن اسلامی و نقطه عطفی در تاریخ پیشرفت، توسعه و مبارزه با استکبار جهانی است. بی شک پیشرفت های ایران اسلامی در زمینه انرژی هسته ای و سایر پیشرفت ها، وام دار خون شهیدانی است که با نثار جان خویش، درخت عزت و سرافرازی میهن عزیزمان را آبیاری نمودند، و امروز راه این مجاهدان و شهدای گرانقدر ادامه خواهد یافت.

امروز دشمنان این نظام و ملت باید بدانند که ملت قهرمان و غیور و حماسه ساز ایران اسلامی در دفاع از منافع و حقوق حقه خود، ذره ای مماشات با هیچ دولتی نداشته و در این راه که همان راه شهدا و امام امت (ره ) است، مصمم تر از همیشه با بصیرت و هوشیاری ، گوش به فرامین رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ، تمامی توطئه ها و نقشه های شوم استکبار را نقش بر آب ساخته و زمینه را برای برداشتن گام های بلند برای اعتلای بیشتر نام و آوازه ایران اسلامی در اقصی نقاط جهان به عنوان الگو و نمونه کشور اسلامی و متمدن فراهم خواهد ساخت.

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان محیطی دانش پرور همواره سعی خود را بر پرورش نیروهای مستعد،متفکر،متعهد،و متدین گذاشته تا از ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حمایت کند.

ما دانشگاهیان واحد زاهدشهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشمند هسته ای ، این روز غرور آفرین را به مردم غیور و جامعه دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال توفیق روزافزون ایران اسلامی را مسالت می نماییم.

بازگشت1397/01/20