در این پیام آمده است:

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ شَاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذِيرًا وَ دَاعِيًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُّنِيرًا ( احزاب آیات 45 و46)

عید مبعث سالروز برگزیده شدن خوبترین خلقت خدا، تبسم سبز ایمان و روز عشق و مهربانی­هاست.

بعثت پیامبر اسلام(ص)نشانگر راهی شد تا انسانها از شرک، بی­عدالتی، تبعیض، نفاق و دورویی، جهل و فساد بیرون آمده و به سوی توحید، معنویت، عدالت، عزت و کرامت حرکت کنند. حضرت محمد(ص) با اخلاق و رفتار و اعمالش در جامعه ای که رسالتش را آغاز کرد به انسان­ها مکارم اخلاق را آموخت، همانطور که ایشان می­فرمایند: براستی که من برای به کمال رساندن مکارم اخلاق مبعوث شده­ام.

اینجانب این روز بزرگ و مبارک و آکنده از مهر و صفا را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم حضرت ولیعصر(عج) مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

بازگشت1397/01/22