ديدار نوروزی دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهربا امام جمعه

بمناسبت فرا رسیدن سال جدید ریاست و تعدادی از کارکنان واحد زاهدشهر با حضرت حجه الاسلام والمسلمین عباسی امام جمعه محترم بخش شیبکوه(زاهدشهر) دیدار نمودند. در این دیدار امام جمعه محترم ضمن تبریک سال جدید و تشکر از زحمات و تلاشهای دانشگاهیان واحد زاهدشهر در سالی که گذشت، با توجه به نامگذاری سال جدید توسط  مقام معظم رهبری با عنوان سال حمایت از کالای ایرانی گفتند: این اقدام مقام معظم رهبری بسیار سنجیده و مهم است که می­تواند موجب رونق تولید و اشتغال­زایی در جامعه گردد و این نامگذاری از چند جهت بسیار مهم تلقی می­گردد:

1-     زمینه سازی ارتقاء قدرت خلاقیت و ابتکار عمل در فرهنگ کار و تولید داخلی

2-     بومی سازی فرهنگ اشتغال و سخت­کوشی در جامعه

3-     برقراری ارتباط معنادار رشته­های تحصیلی در دانشگاه­ها با مراکز صنعتی و تولیدی داخل

4-     ایجاد انگیزه و رغبت تحقیق و پژوهش میان دانشجویان و پژوهشگران و محققین

حجه السلام و المسلمین عباسی در ادامه افزودند: در این راستا دولت باید بسترها و فرصت­های لازم را فراهم کند تا از ظرفیت­های دانشگاه در تحقق این شعار بهره برداری نهایی را ببرد. ایشان خاطرنشان کردند: دانشگاهیان می توانند در این امر مهم بسیار پیشقدم باشند. وی در پایان سال جدید را سالی پر از نشاط و موفقیت برای دانشگاهیان از خداوند متعال خواستار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر هم در این دیدار با تبریک سال نو و قدردانی از زحمات و همکاری خوب امام جمعه محترم با این واحد دانشگاهی، درباره وضعیت پیشرفت و تعالی اهداف آموزشی، فرهنگی، علمی و پژوهشی بحث و تبادل نظرکرد.

دکتر باده­یان با بیان اینکه با همدلی و همکاری می­توان بر مشکلات غلبه کرد، خواستار تعامل و همفکری بیشتری از سوی مسئولان شهرستان با مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در شهر زاهدشهر شد.

ایشان در پایان افزودند: در راستای شعار امسال توسط مقام معظم رهبری همه کالاهای مورد نیاز این مجموعه دانشگاهی ایرانی تهیه می­گردد و امیدواریم با اهتمام ویژه همه مسئولان و مردم شاهد تحقق این امر مهم باشیم.

بازگشت1397/01/26