جذب حداکثری دانشجویان بازمانده از تحصیل و عدم مراجعه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر نسبت به سنوات قبل

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با توجه به تمهیدات اخذ شده توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی جهت بازگشت به تحصیل دانشجویان عدم مراجعه نیمسال ¬های قبل، با پیگیری¬های مکرر و تماسهای انجام شده با این دسته از دانشجویان موفق به جذب حداکثری و بازگشت به تحصیل آنان در نیمسال دوم 97-96 گردید.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با توجه به تمهیدات اخذ شده توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی جهت بازگشت به تحصیل دانشجویان عدم مراجعه نیمسال ­های قبل، با پیگیری­های مکرر و تماسهای انجام شده با این دسته از دانشجویان موفق به جذب حداکثری و بازگشت به تحصیل آنان در نیمسال دوم 97-96 گردید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر نیز ضمن تقدیر و تشکر از همت والای همه همکاران در خصوص جذب دانشجو افزودند: دانشجویان ولی ­نعمت این دانشگاه هستند و باید در مقابل آنان سعه صدر و حوصله به خرج دهیم، همه ما باید شکرگزار خداوند متعال باشیم که توفیق خدمتگزاری را در دانشگاه به ما عنایت کرده است. ایشان در ادامه افزودند: ما وظیفه داریم تا با دادن بهترین خدمات آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و..... در جهت ارتقاء علمی آنان گام برداریم.

دکتر باده­یان در پایان خطاب به کارمندان دانشگاه تاکید کردند: باید در بین دانشجویان رضایت­مندی وجود داشته باشد و اگر این­گونه نباشد تضییع حق الناس است. با آرزوی توفیق الهی برای همه خدمتگزاران به این نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، پیروز و سربلند باشید.

بازگشت1397/01/27