پیام تبریک دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر بمناسبت حلول ماه شعبان المعظم و اعیاد خجسته شعبانیه

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با صدور پیامی حلول ماه مبارک شعبان المعظم، ماه پیامبر اعظم(ص) ماه عشق و رحمت خداوندی و اعیاد خجسته شعبانیه را به ملت شریف ایران اسلامی خصوصاً خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت گفتند.

متن پیام بدین شرح است:

در ماه معظم شعبان در سه روز خجسته دلهای ما مانوس با یاد سه بزرگوار از خاندان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام است. سالروز ولادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) یادآور حماسه آفرینی پاسداران اسلام، میلاد حضرت اباالفضل العباس(ع) تجدید خاطر رشادت­ها و از خودگذشتگی­های جانبازان عزیز و ولادت حضرت امام سجاد(ع) یادآور دعاهای مردان نیک خدا در فراق معبود یکتاست.

دلهای دوستداران چهارده معصوم علیهم السلام جایی است که وسعت صد افلاک در برابرش بهایی ندارد، دلهای ما جایی است که قرن­های دیرینه میزبان وجود کریمانی با عظمت است که هر یک سرچشمه پاک مهر لطف و عطوفت است. اما در این ایام دو حرم در کربلا و یک مزار آسمانی در مدینه مهبط تنزیل فرشتگان عالم قدس هستند و غبار این حرم­ها توتیای چشم ملک و چه مفاخره­ای عظیم در میانشان برای این اقبال بلند برپاست.

ما دانشگاهیان واحد زاهدشهر ضمن پاسداشت همه سلحشوری­ها و فداکاری­های پاسداران انقلاب اسلامی و جانفشانی­ها و استقامت جانبازان سرافراز و آزادگان غیور، ایام خجسته شعبانیه و مناسبت­های فرخنده این ماه مبارک را به محضر حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری ملت شریف ایران اسلامی، خانواده­های معظم شهدا، ایثارگران و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می­نماییم. و از خداوند متعال دوام عزت اسلام و مسلمین را زیر سایه مهر و محبت اهل بیت علیهم السلام مسالت می نماییم.

بازگشت1397/01/29