برگزاری همایش پیاده روی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

بمناسبت اعیاد خجسته شعبانیه و میلاد باسعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان و در راستای ترویج ورزش همگانی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشگاهیان، همایش پیاده روی با همت شورای صنفی دانشجویان واحد زاهدشهر برگزار گردید.

بمناسبت اعیاد خجسته شعبانیه و میلاد باسعادت حضرت علی­ اکبر(ع) و روز جوان و در راستای ترویج ورزش­ همگانی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشگاهیان، همایش پیاده­ روی با همت شورای صنفی دانشجویان واحد زاهدشهر برگزار گردید.

در این پیاده­ روی صمیمی که ریاست، اساتید، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند از محل دانشگاه حرکت کرده و پس از طی مسیر پیاده­روی در پارک جنگلی پزشکان زاهدشهر تجمع نمودند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با تبریک اعیاد خجسته شعبانیه و تشکر از تمامی شرکت کنندگان در این پیاده ­روی گفت: این همایش پیاده­ روی با هدف ارج نهادن هر چه بیشتر ورزش همگانی و نقش چشمگیر آن در سلامت فکری و روحی دانشگاهیان برگزارگردیده که این امر مبین توجه خاص به سلامت جسمی و روحی دانشجویان در کنار کسب علم و دانش است.

دکتر زیاد باده­ یان خاطر نشان کرد: بی­تحرکی یکی از عوامل بیماریهای جسمی حتی روحی انسان است که با ورزش کردن بخشی از آن جبران می­شود. پیاده­ روی یکی از در دسترس­ترین و کم هزینه­ ترین ورزشهاست.

وحید محبی مسئول شورای صنفی دانشجویان واحد زاهدشهردر حاشیه این مراسم افزود: تعمیم و توسعه فرهنگ ورزش همگانی و ایجاد نشاط و شادابی همراه با تامین سلامت در بین دانشگاهیان از اهداف برگزاری این همایش پیاده­ روی بود. در پایان این همایش از حاضران پذیرایی بعمل آمد.

بازگشت1397/02/06