برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت میلاد خجسته حضرت صاحب الزمان (عج) در دانشگاه آزاداسلامی زاهدشهر

به مناسبت سالروزولادت فرخنده میلاد منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج )واحد فرهنگی با همکاری بسیج دانشجویی ، حراست وروابط عمومی واحد اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی وپذیرایی در محیط دانشگاه نموده واز دوستاران ومنتظران آن حضرت پذیرایی به عمل آورد.

به مناسبت سالروزولادت فرخنده میلاد منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان(عج )واحد فرهنگی با همکاری بسیج دانشجویی ، حراست وروابط عمومی واحد اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی وپذیرایی در محیط دانشگاه نموده واز دوستاران ومنتظران آن حضرت  پذیرایی به عمل آورد.

دکتر باده یان هدف از برپایی این مراسم را ایجاد شور ونشاط معنوی برشمرد واظهار کرد : این واحددانشگاهی در مناسبتهای مختلف (ملی ،مذهبی ،فرهنگی و....) برنامه های متنوعی رابرای تبیین ارزشهای اسلامی واشاعه فرهنگ دینی دربین اساتید کارکنان ودانشجویان اجرا می کند .

بازگشت1397/02/13