دیدار دانشگاهیان واحد زاهدشهر با امام جمعه محترم و فرمانده حوزه مقاومت بسیج ایثارگران زاهدشهربمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

دانشگاهیان واحد زاهدشهر به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با امام جمعه محترم و فرمانده حوزه مقاومت بسیج ایثارگران زاهدشهر(شیبکوه) دیدار کردند.

در این دیدار صمیمی، دکتر باده­­­­­­­­­­­­­­­­­ یان ( ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر) با تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع ) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: امنیت و آرامش کشور مدیون خون شهدا و ایثارگران سرافراز کشورمان است. بنابراین ما مردم باید قدر این نعمت را بدانیم و در راستای اهداف ارزش های انقلاب اسلامی قدم برداریم.

حجه الاسلام عباسی( امام جمعه محترم زاهدشهر) نیز دراین دیدار فرمودند: امروز ما وظیفه داریم با الهام از فرهنگ اسلامی و ولایی با تبعیت از مقام معظم رهبری از دستاوردهای انقلاب اسلامی و آرمان های امام و شهدا پاسداری و توطئه های دشمنان را خنثی کنیم. ایشان در ادامه افزودند: تا زمانی که در مسیر ولایت و رهبری حرکت میکنیم آسیبی به این مملکت نخواهد رسید.

در ادامه این دیدار،جناب سروان منصفی ( فرمانده حوزه مقاومت ایثارگران زاهدشهر) نیز خاطرنشان کردند: این ثبات و امنیت مدیون بصیرت و تدابیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و همدلی و همزبانی مردم آگاه و همیشه در صحنه ایران و همچنین رشادت ها و فداکاری های شهدا، جانبازان و ایثارگران و آزاده های دلاور است که با نثار خون خود پاسدار شرف، امنیت و تمامیت این مرز و بوم هستند.

در پایان حاظران با حضور بر سر مزار پاک و مطهر شهدای سرافراز 8 سال دفاع مقدس  و قرائت فاتحه بار دیگر با آرمان های والای شهیدان انقلاب اسلامی تجدید پیمان نمودند.

بازگشت1397/07/08