اطلاعیه مهم

ثبت نام مجدد همه گروه های آزمایشی در دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی

با عنایت به درخواستهای مکرر داوطلبان در خصوص ثبت نام مجدد دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی ، ثبت نام مجدد از یکشنبه 8 مهر آغاز شد و تا ساعت 24 پنج شنبه 12مهر ادامه خواهد داشت.
کلیه متقاضیان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به  نشاني  www.azmoon.org  ابتدا راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در20رشته /محل اقدام نمایند.
شایان ذکر است معیار پذیرش در این دوره معدل کتبی دیپلم و عنوان مدرک دیپلم می باشد لذا با توجه به عدم امکان ویرایش داوطلبان در هنگام درج معدل کتبی دقت لازم را داشته باشند.
مهلت ثبت نام مجدد به هیچ وجهی تمدید نخواهد شد و به درخواستهایی که بعد از این تاریخ وصول گردد ترتیب اثر داده نمی شود.

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

بازگشت1397/07/09