دیدار ریاست و تعدادی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با فرمانده انتظامی بخش شیبکوه فسا

بمناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی دکتر باده یان به همراه تعدادی از کارکنان دانشگاه در فرماندهی نیروی انتظامی زاهدشهرحضوریافتند و با جناب سروان کریم پوردیدار و گفتگو نمودند.

بمناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی دکتر باده­ یان به همراه تعدادی از کارکنان دانشگاه در فرماندهی نیروی انتظامی زاهدشهرحضوریافتند و با جناب سروان کریم پوردیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار صمیمی ، ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی به فرمانده محترم و کارکنان خدوم آنان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ناجا، از جان فشانی و تلاش و زحمات شبانه روزی نیروی انتظامی در تامین امنیت و آرامش در جامعه صمیمانه تشکر و قدردانی نمود، و افزود: اگر امنیت خدشه دار شود زندگی به کام مردم تلخ خواهد شد. ایشان نیز در ادامه بر همکاری هر چه بیشتر پلیس ناجا با دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر تاکید نمودند.جناب سروان کریم پور نیز با تشکر حضور ریاست محترم و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهردر این حوزه انتظامی، بر تعامل و هم افزایی مشترک میان ناجا و دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهردر مسیر ایجاد امنیت فرهنگی و فکری برای آحاد جامعه بویژه دانشگاهیان تاکید نمودند.

بازگشت1397/07/18