اطلاعیه وام بلندمدت دولت

به اطلاع دانشجویانی که متقاضی وام می باشند می رساند در اسرع وقت نسبت به ثبت نام درخواست وام از سایت swf.ir اقدام نمایند .ضمنا پس از ورود به سایت مذکور در قسمت پورتال دانشجویی . ورود به فاز دو . نام کاربری و رمز هر دو کد ملی با خط فاصله اقدام و پس از ورود .وام شهریه دانشگاه آزاد .بانک مهر ایران .استان فارس . فسا را انتخاب نمایید .لازم به ذکر است چنانچه ورودی ترم یک می باشید به امور مالی واحد مراجعه نمایید .

به اطلاع دانشجویانی که متقاضی وام می باشند می رساند در اسرع وقت نسبت به ثبت نام درخواست وام از سایت swf.ir  اقدام نمایند .ضمنا پس از ورود به سایت مذکور در قسمت پورتال دانشجویی . ورود به فاز دو . نام کاربری و رمز هر دو کد ملی با خط فاصله اقدام  و پس از ورود .وام شهریه دانشگاه آزاد .بانک مهر ایران .استان فارس . فسا را  انتخاب نمایید .لازم به ذکر است چنانچه ورودی ترم یک می باشید  به امور مالی واحد مراجعه نمایید .

بازگشت1397/07/23