حضور کارکنان و ریاست واحد زاهدشهر در مراسم نهم دی ماه

در این مراسم که بمناسبت نهم دی ماه و با حضور امام جمعه ، مسئولین و آحاد مردم زاهدشهر در مکان مسجد صاحب الزمان (عج) زاهدشهر برگزار گردید. دکتر سیدابراهیم دشتی ریاست محترم واحد زاهدشهر بهمراه تعدادی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر حضور یافته و ضمن گرامیداشت این روز بزرگ با آرمان های انقلاب و ولایت فقیه تجدید میثاق نمودند.

در ابتدای این مراسم حجه الاسلام قهرمان عباسی به حضار خیرمقدم گفتند.

سپس استاد محمود امیری ، استاد دانشگاه و تحلیل گر مسائل سیاسی به بیان ابعاد حماسه نهم دی ماه و علل شکل گیری آن پرداختند.

بازگشت1397/10/10