برگزاری مراسم 9 دی در محل نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر در روز 9 دی روز میثاق با ولایت با حضور در این مراسم با شکوه پیمان دوباره ای با انقلاب و ولایت فقیه بستند.

در این مراسم پس از اقامه نماز ظهر و عصر حجه الاسلام سید محسن هاشمی به تشریح حوادث و وقایع نهم دی ماه سال 88 پرداخته و گفتند : بهترین قطب نما و مسیریاب در حال حاضر ولایت فقیه است. مردم در روز 9 دی ماه سال 88 نشان دادند که با بصیرت کامل از ولایت و انقلاب حمایت می کنند.

وی افزود: در سال 88 فتنه گران پا از توهین به انقلاب و ولایت فقیه فراتر گذاشته و به اسلام و مساجد توهین کردند و در تمام مدت، فتنه گران هیچوقت حتی با یک اطلاعیه مشخص نکردند که این توهین کنندگان به آنان ارتباطی ندارند و آنان در خصوص انتخابات اعتراض دارند.

دکتر سیدابراهیم دشتی ، رئیس واحد نیز در این مراسم با بیان این مطلب که مردم ایران همواره یار انقلاب ، نظام وولایت فقیه ایستاده اند گفت: ما با درس گرفتن از حوادث نهم دی ماه سال 88 می بایست آینده پیش رو را با بصیرت، ترسیم نماییم تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری کنیم.

بازگشت1397/10/10