امام جمعه زاهدشهر : دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقا فرهنگی و بینش اجتماعی نقش بسزایی دارد .

در جلسه شورای اداری شهر که در تاریخ 97/10/11 با حضور بخشدار، روسای تمامی ادارات شهر، دهیاران ، نهادها و ارگانها در محل بخشداری شیبکوه با موضوع مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل گردید،

در جلسه شورای اداری شهر که در تاریخ 97/10/11با حضور بخشدار، روسای تمامی ادارات شهر، دهیاران ، نهادها و ارگانها در محل بخشداری شیبکوه با موضوع مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل گردید، حجه الاسلام قهرمان عباسی امام جمعه زاهدشهر در بیانات خود با اشاره به این مطلب که دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقا فرهنگی و بینش اجتماعی شهر و تقویت بنیه های فرهنگی تاثیر بسزایی دارد و بمنزله هویت فرهنگی شهر می باشد، خواستار تقویت دانشگاه شد.

دکتر سیدابراهیم دشتی رئیس واحد زاهدشهر نیز در این جلسه به بیان توانایی ها و امکانات دانشگاه و آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تعامل با سایر ادارات را اعلام نمودند.

بازگشت1397/10/11