تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با آرمان های شهدا

بمناسبت دهه پر فروغ فجر دکتر سیدابراهیم دشتی ریاست واحد زاهدشهر، حجه الاسلام عباسی امام جمعه زاهدشهر و مهندس عسکری زاده بخشدار بخش شیبکوه، بهمراه تعدادی از کارکنان واحد با حضور درگلزار شهدای زاهدشهر با تقدیم شاخه های گل و قرائت فاتحه ضمن ادای احترام به شهدای والا مقام با آرمان های شهدا و امام شهدا تجدید میثاق نمودند.

بمناسبت دهه پر فروغ فجر دکتر سیدابراهیم دشتی ریاست واحد زاهدشهر، حجه الاسلام عباسی امام جمعه زاهدشهر و مهندس عسکری زاده بخشدار بخش شیبکوه،  بهمراه تعدادی از کارکنان واحد با حضور درگلزار شهدای زاهدشهر با تقدیم شاخه های گل و قرائت فاتحه ضمن ادای احترام به شهدای والا مقام با آرمان های شهدا و امام شهدا تجدید میثاق نمودند.

بازگشت1397/11/17