همگام با مسئولان در جشن چهل سالگی انقلاب

دکتر سید ابراهیم دشتی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر همگام با سایر مسئولان شهر و بخش در افتتاح پروژه های شهر حضور یافتند.

دکتر سیدابراهیم دشتی به همراه مسئولان شهر در افتتاح پروژه های شهر و بخش شرکت نمودند. این پروژه ها که بمناسبت دهه فجر و چهل سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی به افتتاح رسید شامل ساخت منزل، جهت مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، افتتاح پنل های خورشیدی روستای فدشکویه و... بود.

دکتر سیدابراهیم دشتی در حاشیه این افتتاحیه آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر جهت شرکت هر چه با شکوه تر دانشجویان، کارکنان و اساتید در مراسم بزرگداشت چهل سالگی انقلاب اسلامی و راهپیمایی شکوهمند 22 بهمن اعلام نمودند.

بازگشت1397/11/18