پیام تبریک ریاست محترم واحد زاهدشهر بمناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)

ولادت با سعادت فاطمه زهرا (س) خدمت همکاران و روز زن و مادر را خدمت بانوان محترم تبریک عرض می نمایم.

بی شک فاطمه زهرا (س) مایه مباهات و فخر مسلمانان بویژه زنان مسلمان است. بانوان مسلمان ما باید با الگو قرار دادن ایشان بعنوان یک مادر در تربیت فرزندان، بعنوان یک زن در وظایف همسرداری و بعنوان عضوی از جامعه بزرگ اسلامی همانگونه که حضرت فاطمه (س) در تمامی مراحل پشتیبان امام و ولی خود بودند در عرصه های اجتماعی و سیاسی حضور فعال داشته باشند. کما که با نگاهی به گذشته زنان مسلمانی را می بینیم که در تحولات اجتماعی و سیاسی کشورمان نقش تاثیرگذار و عمده ای داشته اند.

دکتر سیدابراهیم دشتی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

بازگشت1397/12/07