برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان دختر در واحد زاهدشهر بمناسبت میلاد حضرت فاطمه (س)

همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س) دانش آموزان دختر جشن تکلیف خود را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر برگزار کردند.

در این مراسم که با حضور امام جمعه زاهدشهر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر ، معلمان، دانش آموزان و اولیا آنها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر برگزار گردید. دانش آموزان رسیدن به سن تکلیف را همراه با برنامه های متنوع سرود، تواشیح، نمایش تئاتر و نماز جماعت ظهر و عصر به امامت امام جمعه و دیگر برنامه ها جشن گرفتند.

در این مراسم امام جمعه زاهدشهر با بیان این مطلب که حضرت فاطمه (س) الگویی شایسته برای شما دختران عزیز و تمامی زنان عالم است به بیان فضایل آن حضرت پرداختند.

دکتر سید ابراهم دشتی رئیس واحد زاهدشهر نیز افزود:

زنان و دختران مسلمان باید در زندگی خود با الگو قرار دادن حضرت فاطمه (س) بعنوان یک مادر در تربیت فرزند، بعنوان یک همسر در وظایف همسرداری و بعنوان یک عضو جامعه همانند حضرت فاطمه (س) پیرو و حامی امام و ولی خود باشند.

بازگشت1397/12/08