جلسه شورای اداری منطقه شیبکوه با حضور رئیس واحد زاهدشهر

امام جمعه زاهدشهر: دانشگاه آزاد اسلامی آبروی شهر است .
در جلسه شورای اداری منطقه شیبکوه که در محل بخشداری زاهدشهر با حضور امام جمعه، بخشدار، روسای ادارات، دهیاران و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهربرگزارگردید، حاضرین به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در مسائل شهر و منطقه پرداختند.

امام جمعه زاهدشهر: دانشگاه آزاد اسلامی آبروی شهر است .

عسکری زاده بخشدار منطقه از دستگاه ها و ادارات که در این سال گذشته با توجه به مشکلات و تحریم ها با مردم منطقه هم دل و همراه بودند و گره از کار مردم باز نمودند، تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه امام جمعه زاهدشهر با بیان این مطلب که مسئولان ادارات و نهادها باید در جهت حل مشکلات مردم گام بردارند از مسئولان ادارات تشکر و قدردانی نموده و افزودند :

دانشگاه آزاد اسلامی آبروی منطقه می باشد و تمامی ادارات در خصوص حل مشکلات دانشگاه و جذب دانشجو کمک کنند تا دانشگاه آزاد زاهدشهر در اعتلای علم و دانش منطقه گام بردارد. ایشان از تلاش های ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر دشتی و ارتباط تنگاتنگ با امام جمعه و حضور مستمر در مساجد و مراسم های فرهنگی در این مدت تشکر و قدردانی نمودند.

دکتر دشتی رئیس واحد زاهدشهر نیز در این جلسه بیان نمودند که دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر در ایام نوروز و استقبال و اسکان مهمانان نوروزی در قالب بخشنامه های داخلی حداکثر تلاش و ظرفیت خود را بکار می گیرد.

بازگشت1397/12/15