دیدار با خانواده شهید خیری و فرج زاده به مناسبت روز بزرگداشت شهدا

بمناسبت 22 اسفندماه روز بزگداشت شهدا به همت حوزه بسیج ایثارگران ، امام جمعه زاهدشهر ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر ، رئیس شورای اسلامی ، فرماندهی حوزه بسیج برادران و خواهران به همراه جمعی از بسیجیان با خانواده شهید خیری و شهید فرج زاده از شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار نمودند .

امام جمعه زاهدشهر : دانشگاه آزاد اسلامی پتانسیل های لازم جهت طرح  های اشتغالزایی در منطقه را دارا می باشد .

بمناسبت 22 اسفندماه روز بزگداشت شهدا به همت حوزه بسیج ایثارگران ، امام جمعه زاهدشهر ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر ، رئیس شورای اسلامی ، فرماندهی  حوزه بسیج برادران و خواهران به  همراه جمعی از بسیجیان  با خانواده شهید خیری و شهید فرج زاده از شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار نمودند .

در این دیدار امام جمعه زاهدشهر ضمن گرامیداشت این روز بزرگ بیان نمودند: دیدار با خانواده شهدا جهت تقویت انگیزه خدمت رسانی به جامعه دینی و بهره مندی از توانمندی های معنوی خانواده شهدا است . در این دیدار در خصوص طرح های اشتغالزا نیز تصمیماتی گرفته شد که در این زمینه نیز امام جمعه زاهدشهر بیان نمودند: دانشگاه آزاد اسلامی واحدزاهدشهر توانایی و پتاسیل ها ی لازم جهت اجرای طرح های اشتغالزا را دارا می باشد .

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدزهدشهر نیز ضمن تایید گفتند: دانشگاه آزاد اسلامی واحدزاهدشهر از طرح های اشتغالزای منطقه استقبال و حمایت می کند .

بازگشت1397/12/22