بازدید علمی دانش آموزان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

دانش آموزان در طرح شهید بهنام محمدی از کارگاه ها (برق، الکترونیک، مدارفرمان، الکتروتکنیک و ..) ، آزمایشگاه ها ، کلاس های درس و سایر قسمت ها بازدید گردید و از نزدیک با چگونگی کار دستگاه های مختلف و آزمایشگاه ها آشنا شدند.

در انتهای بازدید در جلسه ای با حضور رئیس واحد زاهدشهر و اساتید و مدیران گروه های مختلف آموزشی واحد که در محل سالن کنفرانس واحد تشکیل شد، دانش آموزان در محیطی صمیمی با رشته های موجود در واحد آشنا شدند و اساتید گروه های آموزشی در خصوص رشته ها و آینده شغلی مربوط به آن به دانش آموزان بسیجی توضیحاتی را ارائه نمودند.

در پایان این بازدید دانش آموزان بسیجی با نثار فاتحه یاد و خاطره شهدا، شهید بهنام محمدی و تمامی شهدای دانش آموز را گرامی داشتند.

بازگشت1398/01/18