شروع به کارکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر با دیدار با نماینده ولی فقیه و قبور شهدا

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهد شهر و همکاران اولین روز کاری سال 98 را با حضور در گلزار شهدا و دیدار با امام جمعه زاهد شهر آغاز کردند .

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهد شهر و همکاران اولین روز کاری سال 98 را با حضور در گلزار  شهدا و دیدار با امام جمعه  زاهد شهر آغاز کردند .

دانشگاهیان واحد زاهد شهر با حضور در گلزار شهدای زاهد شهر ودیدار با امام جمعه زاهد شهر سال کاری جدید را شروع نمودند.

در این دیدار امام جمعه زاهد شهر ضمن تبریک سال نو وتشکر از حضور دانشگاهیان بیان نمودند که: دانشگاه یک مرکز پرورش اندیشه می باشد لذا باید تمام چهار چوب این اندیشه درراستای پیشرفت باشد و برای رونق تولید ،یک بخش آن کار و فعالیت جسمی  وسرمایه های مادی است اما رونق تولید یک بعد دیگر به نام دانش تولید نیز دارد که باید در مراکز علمی در دانشگاه ها نهادینه شود.

ایشان در ادامه افزودند:

هر وقت تفکر تولید در دانشگاه ها و مراکز علمی رونق گرفت وارد سطح عمومی زندگی مردم ، صنعت وخدمات کشوری می گردد و تبدیل به یک تحول می شود .

نقش دانشگاه در تولید یک نقش ایده پروری است وایده های  تولید را باید در دانشگاه ها توسط اساتید به دانشجویان منتقل کرد و باید روحیه تحقیق و نوآوری، روحیه تشخیص نیاز روز جامعه را در دانشگاه هایمان رونق دهیم آنوقت است که مرکز علمی پشتوانه تولید می شود. بنابراین نقش دانشگاه در رونق تولید یک نقش بی بدیل است .

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر نیز در تشریح عملکرد سال گذشته و همچنین جهش در سال آتی گفتند :دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر در سال جدید به دنبال تحقق شعار رونق تولید برنامه هایی را پیش رو دارد که تحقق آن نیاز به همکاری وحمایت مسئولان شهر دارد .

ایجاد مرکز رشد و تحقیقات کامپیوتر یا کشاورزی زیر نظر واحد ، برگزاری استارت آپ ویکند به منظور استعداد یابی و رونق تولید از جنبه علمی و پرورش ایده های جدید و درآمد زا با بهره گیری از متخصصان  واحد.

جذب دانشجو در رشته های علوم پزشکی که نیاز به همکاری وحمایت امام جممه ومسئولین شهر وهمچنین دانشگاه علوم پزشکی شهرستان فسا می باشد. و راه اندازی نیروگاه برق خورشیدی با گرفتن مجوز از مراکز ذیصلاح .

حجه الاسلام عباسی ،دکتر سید ابراهیم دشتی وهمکاران با حضور در گلزار شهدای شهر با شهدای شهر تجدید میثاق نموده وسال کاری خود را توکل بر خداوند آغاز نمودند.

بازگشت1398/01/19