آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر جهت ارائه خدمات به پاسداران و بسیجیان

امام جمعه زاهدشهر به همراه فرمانده مقاوت ایثارگران زاهدشهر ضمن حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر از دستاوردهای علمی و پژوهشی واحد زاهدشهر دیدار نمودند .

سروان پاسدار منصفی فرمانده حوزه ایثارگران  زاهدشهر در این دیدار فعالیت های صورت گرفته در زمینه های علمی ودستاوردها و توانایی های واحد زاهدشهر در رونق علم و دانش شهر را قابل تقدیر دانستند .

امام جمعه زاهد شهر نیز خواستار رونق علمی هرجه بیشتر وتحقق شعار رونق تولید وتولید علم و دانش در دانشگاه شدند .

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهد شهر نیز ضمن تبریک روز پاسدار و ولادت امام حسین(ع) وتشکر وقدردانی از پاسداران انقلاب اسلامی در تامین امنیت مرزهای جمهوری اسلامی به کمک سایر نیروهای نظامی وتلا شهای پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه های سیاسی  ،اجتماعی ، نظامی ، فرهنگی و حضوردر صحنه آنان در مواقع بروز حوادث و مشکلات وکمک رسانی به مردم را موجب دلگرمی مردم دانستند وآمادگی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر را جهت ارائه خدمات علمی ، پژوهشی ، تحقیقاتی وتحصیلی به بسیجیان وپاسداران انقلاب اسلامی را اعلام نموده ودر این خصوص تفاهم نامه ای را تنظیم نمودند .

بازگشت1398/01/22