دیدار دانشگاهیان واحد زاهد شهر با امام جمعه شهرستان فسا

به مناسبت اعیاد شعبانیه دکترسید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهد شهر به همراه تعدادی از کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر باحضور در دفتر امام جمعه شهرستان فسا اعیاد شعبانیه را تبریک گفتند.

حجت الاسلام والمسلمین جمالی زاده امام جمعه شهرستان فسا نیز ضمن تشکر از دانشگاهیان واحد زاهد شهر به خاطر اهمیت دادن به مسائل فرهنگی در کنار مسائل علمی بیان نمودند : یکی از پارامترهای پیشرفت هر منطقه ای وجود دانشگاه در آن منطقه است و همچنین دانشگاه در هر منطقه ای موجب تغییر وتحولات خصوصاً دربعد فرهنگی می باشد .

امام جمعه شهرستان فسا درادامه افزودند : هماهنگی های خیلی خوبی بین امام جمعه ، مردم ، نماینده مجلس و همچنین ادارات و نهادهای شهرستان وجود دارد که این هماهنگی باعث موفقیت دانشگاه ها خواهد بود .

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهد شهر نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه توانایی ها وامکانات واحد زاهدشهر را بر شمرده وگفتند :

واحد زاهدشهر از پتانسیل های خوبی شامل: کارگاهها و آزمایشگاههای پیشرفته ،اساتید و اعضای هیات علمی مجرب و متخصص و کارکنان پر تلاش  و ساعی برخوردار است و تلاش هایی در خصوص جذب دانشجو ورشته های جدید صورت گرفته است و رایزنی های لازم انجام شده است که این منوط به مساعدت همه ی دستگاه ها و ادارات شهرستان می باشد .

بازگشت1398/01/25