هماهنگی وهمسویی مسئولان بخش درجهت رونق دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

امام جمعه، بخشدار، ریاست آموزش وپرورش بخش واعضای شورای اسلامی زاهدشهر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر دیدن نمودند.

هماهنگی وهمسویی مسئولان بخش درجهت رونق دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

دراین بازدید که با اقامه نماز جماعت ظهر وعصر به امامت امام جمعه زاهدشهر درمحل نماز خانه واحد آغاز شد مسئولان حاضر درجریان امکانات ودستاوردهای واحد قرار گرفتند .

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهدشهر ضمن خوش آمد گویی به مسئولان شهر به تشریح برنامه ها، طرح های پژوهشی، تحقیقاتی ودرآمدزایی پرداختند وخواستار حمایت و مساعدت مسئولان جهت رونق مجدد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر شد .

مهندس عسکری زاده بخشدار شیبکوه آمادگی خود را جهت همکاری بابرنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر اعلام نموده وگفتند : از پتانسیل های موجود در بخش درتحقق اهداف کوتاه مدت وبلند مدت واحد زاهدشهر استفاده خواهیم نمود .

وی در ادامه افزود : درخصوص تصویب رشته های جدید مطرح شده دراین جلسه نیز چنانچه نیاز به حمایت وحضورباشد بخشداری بخش از هیچ کوششی دریغ نمی نماید .

ریاست آموزش پرورش بخش نیز دردیدار از مدرسه سما واحد بیان نمودند : که آموزش وپرورش بخش درحد توان خودهمکاری های لازم را جهت رونق مدرسه سما واحد انجام خواهد داد .

اعضای شورای اسلامی نیز آمادگی شهرداری شهررا جهت پیشرفت هرچه بهتروبیشتردانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر اعلام نموده وقول مساعدت های لازم را در خصوص مسائل مربوط به شهرداری را دادند .

بازگشت1398/01/29