اطلاعیه مهم

دانشجویان محترم
با توجه به تاکیدات و تذکرات اعلام شده از طرف سازمان، ضروری است امتحانات میان ترم دروس برگزار شود.

دانشجویان محترم

تذکرات مهم :

1.     امتحانات میان ترم در اردیبهشت ماه برگزار می شود.

2.     ساعت و روز امتحان میان ترم دروس توسط استاد درس با هماهنگی با دانشجوها تعیین می شود.

3.     نمره امتحان میان ترم حداکثر 25 درصد از نمره نهایی درس است.

4.     برای شرکت در جلسه امتحان میان ترم لازم است کارت ورود به جلسه امتحان از سایت دانشگاه بگیرید.

5.     برای گرفتن کارت ورود به جلسه امتحان میان ترم لازم و ضروری است حداقل 50 درصد یا نصف بدهکاری شهریه خود را پرداخت کنید.

6.     دانشجویانی که مشکل حاد پرداخت بدهی شهریه را دارند می توانند با مراجعه به حوزه حسابداری دانشگاه از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی جهت قسط بندی بدهی شهریه خود استفاده کنند.

بازگشت1398/02/03