جلسه شورای اداری

در جلسه ای که در سالن کنفرانس واحد و با حضور رئیس واحد،کارکنان و اعضاء هیات علمی تشکیل گردید . مسائل مربوط به واحد مورد بررسی وتبادل نظر قرار گرفت .

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهد شهر :

تکریم ؛ جذب ؛ خدمت رسانی مفید ومناسب وتولید علم ودانش ازاولویت های این واحد است .

در ابتدا دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهدشهر ضمن تشکر از تلاش های همکاران به بیان اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود پرداخته و بیان نمودند : اولویت ما تکریم ، جذب ، خدمت رسانی مفید و مناسب به دانشجویان وتولید علم و دانش است  واین امر میسر نمی شود مگر باتلاش و همدلی همه همکاران. در حال حاضر بعضی از واحدها با کاهش دانشجو روبرو هستند که در این راستا می توان از پتانسیل های واحدها جهت بهره برداری وکسب در آمدهای غیر شهریه ای استفاده بهینه نمود .

وی در ادامه افزود : علاوه بر جذب دانشجو واحد طرح های درآمدزایی را مد نظر دارد که با تلاش مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین همکاری مسئولان شهر به زودی شاهد رونق واحد خواهیم بود .

در ادامه اساتید وکارکنان ضمن ارائه برنامه های خود به تشریح دیدگاههای خود در مورد این برنامه ها پرداختند .

در پایان دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهد شهر تلاش هر چه بیشتر کارکنان و اساتید در تولید علم و دانش و پرورش نیروهای کار آمد جهت تحقق برنامه های گام دوم انقلاب را خواستار شدند .

بازگشت1398/02/10