پیام تبریک ریاست محترم واحد زاهدشهر بمناسبت روز شوراهای اسلامی شهروروستا

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهدشهر :
بی شک یکی از برکات جمهوری اسلامی ایران نهادینه کردن امر شورا در جامعه است .

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس واحد زاهدشهر :

بی شک یکی از برکات جمهوری اسلامی ایران نهادینه کردن امر شورا در جامعه است .

دکتر سید ابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهد شهر با بیان این مطلب که یکی از برکات جمهوری اسلامی ایران ارج نهادن به سنت حسنه مشورت که در قانون اساسی نیز جایگاه ویژه ای دارد و استفاده از آن در عرصه های مختلف تصمیم گیری سیاسی ،اجتماعی واقتصادی است افزود :از بزرگترین شورا که همان مجلس شورای اسلامی است گرفته تاشوراهای شهر وروستا ومدرسه هر کدام در سطح خود با مشورت با مردم تصمیمات مهمی در زمینه ها وحوزه های خود اتخاذ می کنند ودر اصل این مردم هستند که برای سرنوشت خود تصمیم گیری می نمایند .

وی در ادامه روز شوراهای اسلامی شهر و روستا، که نماد دیگری از دموکراسی وحضور مردم درعرصه های مختلف تعیین سرنوشت خودشان است را تبریک گفتند و برای شورای اسلامی زاهد شهر نیز آرزوی موفقیت نمودند .

بازگشت1398/02/10