برگزاری کارگاههای آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی مقدمه سرمایه گذاری در آینده

همزمان در کارگاه آموزشی با موضوع سرمایه گذاری در بورس و معنا درمانی فرافکنی و درمان افسردگی بر اساس آن ،در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر بر گزار گردید.

همزمان در کارگاه آموزشی با موضوع سرمایه گذاری در بورس و معنا درمانی فرافکنی  و درمان افسردگی بر اساس آن ،در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر بر گزار گردید.

دراین کارگاهها که دردو تایم جداگانه در سالن آمفی تئاتر برگزار شد اساتید،کارکنان ،دانشجویان حضور داشتند .

در این رابطه اساتید حسابداری و روانشناسی نکات بسیار جالب وکار بردی را برای شرکت کنندگان بیان نموده که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت .

در پایان دکتر سید ابراهیم دشتی ضمن تشکر از برگزارکنندگان این همایش از حضور دانشجویان واساتید وکارکنان در این کارگاهها تشکر وقدردانی نمودند. وی با بیان اینکه مباحث روانشناسی می تواند به شناسایی برخی از مشکلات زندگی فردی واجتماعی کمک نماید .

از اساتید فعال در این حوزه خواست تا زمینه برگزاری کارگاههای بیشتری در سطح شهر برگزار شود.

ایشان همچنین برگزاری کارگاههای بیشتر در زمینه بورس را زمینه اصلاح ساختار اقتصادی وجذب سرمایه های سر گردان در کشور دانست وتأکید کردند با همت وتلاش بیشتری برگزاری چنین کارگاههایی را سر لوحه کار خود قرار دهند .

بازگشت1398/03/08