حضور ریاست و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر در آیین بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره)

دکترسیدابراهیم دشتی به همراه تعدادی از کارکنان واحد با حضور در مراسم معنوی سی امین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)با آرمانهای امام راحل و عظیم الشان انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

در این مراسم که امام جمعه زاهدشهر، فرماندار ویژه شهرستان فسا، بخشدار شیبکوه، روحانیت معظم، مشئولان شهر و بخش، خانواده های معظم شهدا و پیروان بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند، پس از تلاوت آیات نورانی کلام الله مجید توسط قاریان قرآن، مداحان اهلبیت علیهم السلام در سوگ امام راحل به مداحی و سوگواری پرداختند.

در ادامه حضرت آیت الله دکتر احمد بهشتی عضو مجلس خبرگان رهبری به ذکر برخی از جنبه های شخصیتی امام (ره)و بیان اخلاق و دعای وداع با ماه مبارک رمضان پرداختند.

این مراسم که از ساعاتی قبل از اذان مغرب برگزار شد تا هنگام اذان مغرب به طول انجامید و نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت آیت اله دکتر بهشتی اقامه گردید.

بازگشت1398/03/14