دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت تقویت بنیه ارزی کشور و پتانسیل میزبانی پردیس های دانشگاهی را دارد

دکتر سید ابراهیم دشتی به همراه امام جمعه و مسئولان شهر، با حضور در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان فسا راهکارهای پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر را مورد بررسی قرار دادند.

در این جلسه که با حضور بخشدار، امام جمعه زاهدشهر ، رئیس اداره آموزش و پرورش شیبکوه و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر، با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی در محل دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید، راهکارهای پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر در تعامل با دانشگاه علوم پزشکی فسا مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه دکتر خالقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اظهار نمودند که تصمیمات در امر پیشرفت، باید مطابق با استانداردهای علمی و کارشناسی باشد.

عباسی امام جمعه زاهدشهر در خصوص جلوگیری از مهاجرت و تراکم جمعیت در مرکز شهرستانها، خواستار ارائه خدمات علمی در رفع مشکلات، با توجه به ظرفیتهای بخش شیبکوه شدند.

دکتر دشتی در این رابطه گفت: با جذب دانشجو در رشته های علوم پزشکی می توانیم باعث تقویت بنیه ی علمی شهر شده و از مهاجرت شهروندان از این بخش که در حال حاضر در مواردی جزو مناطق محروم کشور و شهرستان به حساب می آید، جهت تحصیل در رشته های علوم پزشکی جلوگیری نمائیم.

ایشان ابراز امیدواری نمود که بتوان تفاهم نامه ای در این رابطه، جهت همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهرستان فسا منعقد نماید. وی افزود در شرایط کنونی باید ظرفیت سازی نمود تا علاوه برجلوگیری از خروج سرمایه و ارز، دانشجویان متقاضی رشته های  علوم پزشکی را در داخل کشور جذب نمود و باعث رونق  منطقه های کمتر برخوردار گردد و دانشگاه آزاد اسلامی دارای چنین پتانسیلی می باشد. وی همچنین پیشنهاد انتقال پردیس های دانشگاهی به دانشگاه آزاد اسلامی را مطرح نمودند.

بازگشت1398/03/19