اولین سرمایه گذاری دانشگاه زاهدشهر به ثمر نشست...

همزمان با شروع فصل برداشت محصول گندم در منطقه، دانشگاه آزاداسلامی زاهدشهر نیز محصولات خود را که با مد‌یریت مستقیم دانشگاه کشت گردیده بود، برداشت نمود.

دکتر سید ابراهیم دشتی اظهار داشت: با توجه به اینکه برداشت خوبی داشته ایم،تمهیداتی نظیر بیمه و موارد مشابه جهت خطرات احتمالی مثل سیل و غیره جهت کشتها اندیشیده شد.

خاطر نشان میشود در هنگام برداشت محصول گندم، رئیس و دیگر مسیولین دانشگاه و شهراز زمینهای زراعی دیدن نمودند. وی افزود برای کشتهای بعدی قصد داریم بر روی محصول پنبه و ذرت سرمایه گذاری و کشت نماییم

دکتر دشتی از همکاران پر تلاش خود  به ویژه همکارانی که در این زمینه تلاش نمودند تقدیر و تشکر نمود

بازگشت1398/03/26