حل اختلاف موجر خوابگاه پسران و دانشگاه آ زاد اسلامی زاهد شهر پس از چند سال

این اختلاف با میانجی گری آقای وکیل و دیگر معتمدین محل و رئیس دادگستری بخش شیبکوه و تلاشهای رئیس واحد زاهد شهر پایان یافت

دراین خصوص نامه ای از سوی طرفین اختلاف به امضاء رسید که طی آن موجر توافق نمود که با دریافت حدود نصف مبلغ دادنامه رضایت خود را اعلام و از شکایت خود علیه دانشگاه انصراف دهد. موارد پس از امضاء، با کمک و همیاری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس جناب آقای دکتر پیش قدم  و رییس دبیرخانه هیات امنا جناب آقای دکتر حقیقت و پیگیریهای رئیس واحد زاهد شهر سرانجام به اجرا درآ مد و اختلاف چند ساله بین  موجر و دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر سرانجام به پایان رسید.

بازگشت1398/04/03