بازگشت رشته کارشناسی ارشد برق - قدرت به واحد زاهد شهر

رشته مهندسی برق - سیستمهای قدرت در مقطع کارشناسی ارشد به دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر بازگشت

رشته کارشناسی ارشد برق - قدرت از سال ۹۶ از دفترچه آزمون کارشناسی ارشد این واحد زاهدشهر حذف شده بود که با تلاش کارکنان و پیگیریهای مکرر رئیس دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر و همکاری مسولین استانی دانشگاه و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، مخصوصا ریاست عالی دانشگاه جناب آقای دکتر طهرانچی به واحد زاهدشهر بازگردانده شد.

دشتی رئیس واحد زاهدشهر اظهار امیدواری کرد که پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی ارشد برق - قدرت با تبلیغ کارکنان و اعضای محترم هیات علمی با استقبال دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد صورت پذیرد

بازگشت1398/04/06