پیام تبریک به مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس

برادر ارجمند جناب آقای علی حسین منصوری

ذلِكَ فَضْلُ اللَّهِ یُؤْتِيهِ مَنْ یَشاءُ وَ اللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ

برادر ارجمند جناب آقای علی حسین منصوری

انتصاب به جا و شایسته شما برادر ارزشی، مومن و متعهد که نشان از درایت و لیاقت شما دارد را به عنوان مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، و بشارت دهنده محیطی پویا و نویدبخش، افزایش فضای دانش و بینش در کالبد همه علاقمندان به این مجموعه عظیم علمی گردیده است را، صمیمانه تبریک عرض نموده و برای جتابعالی از درگاه ایزد منان، عزت، سربلندی و توفیقات همه خدمتگزاران به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسالت داریم و امیدواریم کما فی السابق خدمات ارزنده شما در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی، در جهت رشد و شکوفایی جامعه دانشگاهی باشد.

ریاست، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر

بازگشت1398/05/03