همراه با مسئولان شهر در هفته دولت

همزمان با بزرگداشت هفته دولت سید ابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر همراه با سایر مسئولان شهر و شهرستان در افتتاح پروژه های عمرانی شهرستان شرکت نمودند در افتتاح این پروژه ها که به مناسبت هفته دولت و با حضور امام جمعه زاهدشهر ، فرماندار و بخشدار و سایر مسئولین شهر صورت گرفت چند طرح عمرانی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت و چند طرح نیز کلنگ زنی شد.

افتتاح مدرسه 12 کلاسه زاهدشهر و افتتاح مدرسه 12 کلاسه میانشهر ، افتتاح پروژه گاز رسانی به روستای حسین آباد و چند روستای اطراف آن، افتتاح کف پوش سالن ورزشی شهید بهادریان زاهدشهر ، کلنگ زنی ساختمان بهداشت شماره 2 میانشهر از جمله طرحهایی بود که به مناسب هفته دولت افتتاح گردید.

بازگشت1398/06/06