دیدار دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر با بخشدار شیبکوه بمناسبت هفته دولت

بمناسبت بزرگداشت سالروز هفته دولت و عرض تبریک و تهنیت به دولتمردان خدوم کشور و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر ، دکتر دشتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بهمراه تنی چند از کارکنان، در جلسه ای صمیمانه در محل دفتر بخشدار محترم شیبکوه حضور بهم رساندند. در این جلسه ضمن تبریک بمناسبت این روز بزرگ، ایجاد همدلی ، تفاهم و مشارکت همه نهادها ، ضامن پیشرفت و شکوفائی و رونق اقتصادی ، فرهنگی و علمی در این منطقه عنوان گردید. بخشدار محترم نیز ضمن خوش آمدگوئی به حاضرین، اظهار امیدواری کرد تا با استفاده از تجربیات و امکانات فوق العاده دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر، مسیر پیشرفت در زمینه های مورد نظر، فراهم و هموار نمایند.

بازگشت1398/06/07