نشست هم اندیشی گام دوم انقلاب با رویکرد دانشگاه

در نشست هم اندیشی گام دوم انقلاب با رویکرد دانشگاه، دکتر احمد بهشتی عضو مجلس خبرگان رهبری نقش دانشگاه را در تعیین گام دوم انقلاب بسیار موثر دانستند و فرمودند:

در بند اول و دوم بیانیه گام دوم انقلاب : علم و اخلاق است که مستقیما با دانشگاه مرتبط می باشد. ایشان افزودند باید سعی شود در دانشگاه علم و اخلاق را باهم پیش برده و در ترویج آن کوشا بود چرا که علم بدون اخلاق و معنویت ، ضرر می زند. تمامی نیروهای مختلف در دستگاهها و قوای مقننه، مجریه، قضائیه و سایر امور همگی حاصل حوزه و دانشگاه می باشد و اگر این زیرساختها درست شود بسیاری از مشکلات پیش نخواهد آمد. در امر تعلیم و تربیت و به قولی در تزکیه و تعلیم ، اول تزکیه می باشد و سپس تعلیم. چرا که عالم بدون اخلاق ضررش بیشتر است. شما دانشگاهیان باید نسبت به علم و اخلاق بسیار توجه داشته باشید و برای دانشجویان نه با حرف بلکه عملا الگو باشید. برای اینکه دانشجو تحت تاثیر قرار می گیرد. باید حرمت او حفظ شود.

ایشان افزودند: دانشجو در هر رشته ای که باشد فرقی نمی کند اخلاق و معنویت وجه مشترک تمامی علوم است و ما اگر بتوانیم علم و اخلاق و معنویت را بهم پیوند بزنیم خیلی از مشکلات حل خواهد شد.

دکتراحمد بهشتی با بیان این مطلب که چهل سال گذشته گام اول شامل زیرساختها برداشته شده است گفتند: ان شاالله گام دوم نیز با موفقیت برداشته خواهد شد.

قهرمان عباسی امام جمعه زاهدشهر با بیان این مطلب که حضور دکتر احمد بهشتی مایه مباهات این منطقه می باشد افزودند، بی شک نقش دانشگاه در گام دوم انقلاب یک نقش موثر و بی بدیل است.

امروز دانشگاه آزاد اسلامی در رابطه با بحث علم و اخلاق برنامه های خوبی دارد و همه در حد توان در رابطه با علم و اخلاق تلاش می کنند.

سیدابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زاهدشهر در پایان این جلسه ضمن تشکر از حضور دکتر احمد بهشتی امام جمعه زاهدشهر و کارکنان واحد گزارشی از عملکرد فرهنگی واحد بویژه برنامه های ماه محرم و صفر شامل برگزاری زیارت عاشورا ، نماز جماعت ظهر و عصر ، عزاداری سید و سالار شهیدان در نمازخانه واحد و سایر برنامه های هفتگی پرداخت.

بازگشت1398/06/13