اطلاعیه امتحانات میان ترم نیمسال اول 99-98

دانشجویان محترم ،با توجه به تاکیدات و تذکرات اعلام شده از طرف دبیرخانه محترم هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، ضروری است امتحانات میان ترم دروس برگزار شود. در این راستا توجه به نکات زیر ضروریست:

دانشجویان محترم

تذکرات مهم :

1.     امتحانات میان ترم در آذر ماه 98 برگزار می شود.( از تاریخ سوم آذر ماه لغایت  دوازدهم آذرماه سال 98)

2.     ساعت و روز امتحان میان ترم دروس توسط استاد درس با هماهنگی با دانشجوها تعیین می شود.

3.     نمره امتحان میان ترم ، 25 درصد از نمره نهایی درس است.

4. برگزاری امتحان میان ترم در کلیه دروس و در کلیه مقاطع به غیر از دروس عملی الزامیست.

4.     برای شرکت در جلسه امتحان میان ترم لازم است کارت ورود به جلسه امتحان از سایت دانشگاه بگیرید.

5.     برای گرفتن کارت ورود به جلسه امتحان میان ترم لازم و ضروری است حداقل 50 درصد یا نصف بدهکاری شهریه خود را پرداخت کنید.

6.     دانشجویانی که مشکل حاد پرداخت بدهی شهریه را دارند می توانند با مراجعه به حوزه حسابداری دانشگاه از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویی جهت قسط بندی بدهی شهریه خود استفاده کنند.

بازگشت1398/06/20