سیدابراهیم دشتی : کاشت طلای سفید در راستای کمک به رونق تولید داخلی و حمایت از کالای داخلی است.

در راستای درآمدهای غیرشهریه ای، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر همزمان با شروع کاشت محصولات صیفی ، 16 هکتار از اراضی کشاورزی دانشگاه را به کشت محصول پنبه و یا همان طلای سفید اختصاص داد.

سیدابراهیم دشتی با حضور در مزرعه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت : کشت محصول پنبه که از محصولات تابستانه می باشد، اقدامی در راستای حمایت از تولید داخلی بوده و تولید چنین محصولاتی در ابعاد گسترده می تواند باعث رونق تولید داخلی و چرخش کارخانجات نساجی گردد.

از دیگر محصولات کاشته شده در مزرعه کشاورزی دانشگاه می توان به محصولاتی همچون ذرت، لوبیا اشاره کرد.

بازگشت1398/06/26