به مناسبت هفته نیروی انتظامی : دیدار دانشگاهیان واحد زاهد شهر با رئیس کلانتری زاهدشهر

به مناسبت هفته نیروی انتظامی سید ابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر به همراه تعدادی از کارکنان و دانش آموزان مدرسه سما واحد با رئیس کلانتری زاهدشهر دیدار و گفتگو کردند.

دراین دیدار که در کلانتری زاهدشهر برگزار شد سیدابراهیم دشتی ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی، توضیحات مختصری در مورد وضعیت کنونی دانشگاه و مدرسه سما ارائه داد و گفت: این واحد دانشگاهی آمادگی هرگونه همکاری با نیروی انتظامی در جهت کمک به برقراری نظم و امنیت شهر و بخش را اعلام میدارد.

در ادامه این دیدار سروان کریم پور رئیس کلانتری زاهدشهر ضمن تشکر از رئیس و کارکنان واحد و دانش آموزان مدرسه سما برای حضور در کلانتری ،از ایشان به خاطر احساس مسولیت در برطرف نمودن مشکلات و اعلام آ مادگی همکاری با نیروی انتظامی تشکر و قدردانی کرد.

سروان کریم پور دربخش دیگر صحبتهای خود گفت:موضوع نظم و امنیت یک موضوع مهمی میباشد که از گذشته تا به امروز با نیروی انتظامی همراه بوده و این موضوع با توجه به ظرفیت جامعه به وجود می‌آید و به همین دلیل برقرار ی نظم و امنیت عمومی زمانی محقق میشود که همه نهادها و سازمانها با توجه به تخصص خود با یکدیگر همکاری داشته باشند.

قابل ذکر است در پایان این دیدار از طرف رئیس دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهدشهر لوح یادبودی به رئیس کلانتری زاهدشهر تقدیم شد.

بازگشت1398/07/15