سرهنگ رستمی به مناسبت هفته نیروی انتظامی در دیدار با دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی: دانشگاهیان نقش مهمی در پیشگیری و پیش بینی معضلات جامعه دارند.

به مناسبت هفته نیروی انتظامی و گرامیداشت رشادتهای حافظان نظم و امنیت کشور دانشگاهیان واحد زاهد شهر و فسا با حضور در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان به منظور تجلیل از پرسنل خدوم ناجا حضور یافتند.

سید ابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر، ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی با یاد آوری سختیها و مشکلات ناشی از تلاش شبانه روزی نیروهای انتظامی در برقراری نظم و امنیت در جامعه با توجه به مشکلات موجود که یکی از عواملی هست که وظیفه مسوولین را سنگین تر میکند افزود:

وجود نیروی انتظامی ضامن سلامت روحی و روانی جامعه میباشد و دلگرمی مردم در سایه اقتدار نیروهای مسلح به ویژه نیروی انتظامی حاصل میگردد.

وی افزود برخورد با مردم باید با مهربانی وآمیزه های اسلامی باشد که الحمدلله در دستور کار است و هرچه ما بتوانیم در خدمت مردم باشیم مشکلات کمتر میشود

در ادامه سرهنگ فرج رستمی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان فسا با اشاره به حضور دانشگاهیان و نقش پررنگ اساتید ،دانشجویان و کارکنان دانشگاه در فرهنگسازی و نهادینه کردن هنجارها در شهرستان و بخش افزود:

نیروی انتظامی خواستار همکاری همه جانبه دانشگاههای آ زاد شهرستان در همه زمینه ها به جهت استفاده از توان علمی دانشگاه به جهت پیشبرد اهداف نیروی انتظامی در شهرستان میباشد.

در این دیدار مقرر گردید تفاهم نامه همکاری بین نیروی انتظامی و دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهدشهر و فسا تنظیم گردددر پایان این دیدار سید ابراهیم دشتی رئیس دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر با اهدای لوحی به مناسبت هفته نیروی انتظامی از تلاش های عوامل انتظامی تقدیر و تشکر کرد.

بازگشت1398/07/15