برگزاری کارگاه امنیت و سلامت

به مناسبت هفته ی نیروی انتظامی و در جهت ارتقای سطح آموزش دانش آموزان، کارگاه آموزشی امنیت و سلامت در مدرسه ی سما، با حضور ستوان دوم خسروانی، برگزار گردید.

در این کارگاه، دانش آموزان با علائم راهنمایی رانندگی و نحوه ی عبور و مرور از خیابان و نکات ایمنی در هنگام سوار و پیاده شدن از سرویس مدرسه آشنا شدند.

در پایان دکتر دشتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر، ضمن تشکر و قدردانی از دست اندرکاران، اظهار امیدواری کردند تا با آموزش صحیح، بتوانیم جلوی حوادث خطرناک را گرفته و جامعه ای سالم و پویا داشته باشیم.

بازگشت1398/07/15