پیگیریهای مجدانه رئیس واحد زاهد شهر در مبحث درآ مدهای غیر شهریه ای

سید ابراهیم دشتی با حضور در ادارات منابع طبیعی و جهاد کشاورزی شهرستان فسا طرحهای درآ مد رای واحد را مجدانه دنبال نمود.

سید ابراهیم دشتی ابتدا با حضور در اداره منابع طبیعی شهرستان فسا در خصوص نیروگاه برق خورشیدی واحد زاهد شهر با مجید کشاورز رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فسا گفتگو کرد و قول مساعدت های لازم در این زمینه را اخذ نمود.

رئیس دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر سپس با حضور در اداره جهاد کشاورزی شهرستان فسا، ضمن تبریک انتصاب جناب ناصرانصاری، طرحهای آبیاری تحت فشار و کاشت نهال گل محمدی و نخل زاهدی را دنبال کرد.

ناصرانصاری رئیس جهاد کشاورزی شهرستان فسا نیز قول مساعدت و همکاری در بخش کشاورزی واحد و یارانه گل محمدی و نخل زاهدی و حواله کود و سم مورد نیاز زمینهای زراعی واحد زاهدشهر را داد و گفت:

جهاد کشاورزی شهرستان فسا جهت پیشرفت اهداف کوتاه مدت و بلند مدت بخش کشاورزی دانشگاه آ زاد اسلامی واحد زاهد شهر از هیچ کوششی فروگذار نخواهد بود.

بازگشت1398/07/15