آگهی مناقصه برداشت پنبه زمین های زراعی واحد زاهدشهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحدز اهدشهردرنظردارد برداشت محصول پنبه 16 هکتار زمین های زراعی خود واقع درقاسم آباد زاهدشهر به صورت مناقصه به انجام برساند

دریافت آگهی مناقصه برداشت پنبه زمین های زراعی واحد زاهدشهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحدز اهدشهردرنظردارد برداشت محصول پنبه  16 هکتار زمین های زراعی خود واقع درقاسم آباد زاهدشهر به صورت  مناقصه به انجام  برساند .لذا از متقاضیان دعوت به عمل می آید از تاریخ    درج آگهی به مدت 10 روز کاری    جهت دریافت  اسناد مناقصه    از طریق مراجعه به روزنامه خبر جنوب به شماره  11234    مورخ    12/8/98  یا  از     طریق سایت دانشگاه یا  مراجعه حضوری به امور اداری واحد نسبت به تکمیل اسناد مناقصه  اقدام و در پاکت های در بسته به حراست دانشگاه آزاد اسلامی    واحد زاهدشهر  تحویل  نمایند.     لازم به ذکر است    جهت شرکت در مناقصه مبلغ 000/000/50  ریال به  حساب  0105970191007 با مراجعه به امورمالی واحد و اخذ شناسه واریز اقدام نمایند. ضمنا دانشگاه در  رد یا  قبول   پیشنهادات مختار است  و هزینه  درج آگهی بعهده برنده میباشد.

آدرس : زاهدشهر- فلکه دانشجو-دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر-کد پستی 55665-74671

www.iauzahedshahr.ac.ir        :  آدرس سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر

تلفن:04-07153434701 داخلی 222

فرم پیشنهاد قیمت

قیمت پیشنهادی برداشت ( چیدن ) 16 هکتار  پنبه  به ریال

نام و نام خانوادگی :

آدرس :

شماره تماس :

مهر و امضاء:

جهت اطلاع بیشتر با شماره های 071-53434701-5 داخلی 222 امور اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحدزاهدشهر تماس حاصل نمایید .

ضمنا مهلت مناقصه  از تاریخ انتشار آگهی به مدت 10 روز  کاری می باشد .

بازگشت1398/08/13