کاشت دانه ی روغنی گامی به سوی خودکفایی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهد شهر اظهار کرد: کاشت دانه‌ی روغنی گامی به سوی خودکفایی

رئیس واحد زاهد شهر تاکید کرد

کاشت دانه ی روغنی گامی به سوی خودکفایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، سیدابراهیم دشتی با تاکید بر پیروی از منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص خودکفایی در عرصه ی تولید روغن خوراکی از خارج، و اهتمام به کشت کلزا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدشهر با مساعدت و همکاری محمدکاظم کاوه پیشقدم، دبیر هیات امنا و رئیس  دانشگاه آزاد اسلامی فارس و حمیدرضا حقیقت، رئیس دبیرخانه هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در زمین‌های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، کشت این محصول حیاتی و استراتژیک را آغاز کرد.

رئیس واحد زاهد شهر افزود: با توجه به اینکه این محصول خاصیت آفت زدایی و تقویت زمین‌های کشاورزی را دارد، و نیز کاهش هزینه های تولید نسبت به سایر محصولات، و اهتمام دولت محترم به خرید تضمینی آن از  کشاورزان، انگیزه ی فراوانی برای کاشت این محصول به وجود آمده است تا کشاورزان هم به لحاظ مقرون به صرفه بودن این محصول و هم به دلیل رهایی از وابستگی به خارج، با جدیت بیشتری به این کار مشغول شوند.

وی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نیز با در نظر گرفتن مزیت‌های کاشت این محصول و درآمدزایی خوب آن ، حدود ۴۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی خود را تحت کشت این محصول درآورده است.

دشتی ابراز امیدواری کرد که در سال‌های آتی بتوانند مقدار زمینهای بیشتری را به کشت این محصول اختصاص داده و همه از مزایای این محصول بسیار با ارزش، بهره مند شوند

بازگشت1398/08/14